Școala Gimnazială nr. 7 ”Remus Opreanu” Constanța

Cabinet Psiholog

Prof. Anişoara Căsărică, psiholog – psihoterapeut


În cadrul școlii noastre, funcționează începând cu anul școlar 2007-2008 un Cabinet de Asistență Psihopedagogică modern dotat și utilat, unde elevii, cadrele didactice și părinții se pot adresa cu încredere pentru a se consilia și pentru a-și rezolva probleme personale/interpersonale de ordin psihosociologic sau educațional, care privesc mediul școlar, dificultăți de relaționare și comunicare la nivel de microgrup/macrogrup (clasă de elevi, școală, familie, comunitate).


♦ Program:

 • PROGRAM CONSILIERE PSIHOLOGICĂ

  LUNI 8:00-12:00

  MARȚI 10:00-15:00

  MIERCURI 8:00-12:00

  JOI 8:00-12:00

  VINERI 8:00-10:00

  PROF. PSIHOLOG:

  CĂȘĂRICA ANIȘOARA

  În perioada stării de urgență, dar și a restricțiilor oficiale activitățile cabinetului de asistență psihopedagogică se vor desfășura online pe platforma google classroom.

  Pentru a solicita programarea unei activități de consiliere individuală online se va trimite email la adresa anicasarica74@yahoo.com.

♦ Motto:

” Ai grijă cu ce-ți stropești visele. Stropește-le cu griji și teamă, și vor crește buruieni care vor sugruma viața din ele. Stropește-le cu optimism și soluții, și vei cultiva succesul. Totdeauna caută căi pentru transformarea problemelor în ocazii pentru succes. Permanent caută moduri de a-ți hrăni visele.” (Lao Tzu)