Școala Gimnazială nr. 7 ”Remus Opreanu” Constanța

cp2016-2017


 1. S-aprindem împreună o făclie de Paște Elevii Școlii Gimnaziale nr. 7 „Remus Opreanu” Constanța au desfășurat săptămâna aceasta acțiunea umanitară „S-aprindem împreună o făclie de Paște”, acțiune ce și-a propus să facă sărbatorile pascale mult mai frumoase batrânilor de la Centrul de Îngrijire  și Asistență Poarta Albă.”
  Detalii [click]
  [unitegallery facliepaste]


 2. O carte pentru educaţie „În cadrul Campaniei „O carte pentru educaţie” la Şcoala Gimnazială nr 7 „Remus Opreanu” s-au donat cărţi pentru şcolile din mediul rural unde copiii nu au posibilitatea de a se bucura de beneficiile lecturii şi de cărţi.”
  Detalii [click]


 3. Dublu eveniment la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu” din Constanța„Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu” Constanţa a organizat in data de 22.11.2016, începând cu ora 9:00, „Ziua Porţilor Deschise”, iar în data de 23.11.2016 a sărbătorit 10 ani de la primirea numelui primului prefect tomitan, informează instituția de învățământ.”
  Detalii[click]


 4. Halloween FlashMob„Luni, 31 octombrie 2016, în prima zi din cadrul programului Şcoala Altfel, elevii claselor gimnaziale de la Şcoala Gimnazială nr 7 „Remus Opreanu” Constanţa, au dat frâu liber imaginaţiei şi creativităţii realizând costume deosebite pentru sărbătoarea de Halloween şi participând cu entuziasm la activitatea „Halloween FlashMob”.”
  Detalii[click]


 5. Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte…„5 octombrie 2016, zi deosebit de specială pentru dascălii din întreaga lume, dar şi pentru elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu” Constanţa. Acest eveniment a fost marcat prin activităţi educative, culturale deosebit de atractive.”
  Detalii[click]