Școala Gimnazială nr. 7 ”Remus Opreanu” Constanța

cp2015-2016


  1. Daruri din suflet de la elevi pentru elevi” Să-i ajuţi pe cei de lângă tine, care sunt mai puţin norocoşi, este una din cele mai mari bucurii pe care le poate trăi cineva, mai ales cu ocazia Sărbătorilor. Este lecţia pe care au învăţat-o marți, 15 decembrie 2015, şi elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu” Constanţa.”
    Detalii [click]


  2. Ne mişcăm şi mâncăm sănătos, creştem frumos” La iniţiativa Centrului de Nutriţie şi Fitness pentru copii şi adolescenţi Nutrifitness, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, elevii Şcolii Gimnaziale nr 7 „Remus Opreanu” Constanţa, au sărbătorit Ziua Mondială a Alimentaţiei prin participarea la Campania „Ne mişcăm şi mâncăm sănătos, creştem frumos”.”
    Detalii [click]


  3. Tradiţii şi cultură aromână” Elevii de la Şcoala Gimnazială nr 7 „Remus Opreanu” Constanţa, care frecventează cursul de opţional „Tradiţii şi cultură aromână”, vor participa la spectacolul armânesc dedicat sărbătorilor de iarnă, luni, 14 decembrie 2015, la ora 17:00, la Colegiul Naţional „Regina Maria”.”
    Detalii [click]